Прес-центр25 червня 2018, 15:06

Районний фестиваль народної творчості «Перлини Кремінщини», ініціатором якого є відділ культури райдержадміністрації, добіг кінця.

Майже три тижні фестиваль крокував Кремінським районом. 21 заклад культури продемонстрував свою неповторну творчу програму. У кожному селі є свої «перлини» і з кожним роком їх стає більше. Так, свою «Скарбницю талантів» поповнила Лариса Гарькава новими майстрами декоративно-ужиткового мистецтва.
Цього року книжкові презентації бібліотек-філій були насичені статтями з газет про культурний осередок тієї чи іншої територіальної громади, а на кожному концерті був присутній місцевий голова, що вказувало на небайдужість влади до культурного життя громади та на підтримку у реалізації творчих задумів.
За традицією, аматори художньої самодіяльності Кремінського районного будинку культури закінчували кожне свято на селі своїм концертом. Вдячні глядачі не шкодували гучних оплесків.
Начальник відділу культури Інна Боярська дякувала кожному керівнику закладу культури за розвиток культури на селі, збереження традицій та популяризацію української народної творчості.