Прес-центр13 серпня 2019, 12:08

Рішенням сесії районної ради створено комісію з надання цільової матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення

Рішенням сесії районної ради створено комісію з надання цільової матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення.

Днями в райдержадміністрації  пройшла  нарада за участі керівництва району з головами об’єднань співвласників багатоповерхових  будинків та житлово-будівельних кооперативів м.  Кремінна. Обговорювали єдине і наразі найбільш актуальне питання - реалізацію Програми децентралізації системи теплопостачання м. Кремінна та с. Красноріченське на 2018 -2020 роки.

У ході засідання присутнім повідомили, що на сьогодні до системи централізованого теплопостачання підключено 53 багатоповерхових житлових будинки, це -  535 квартир. В деяких багатоповерхових будинках кількість споживачів централізованого теплопостачання складає 1-3 абоненти  на будинок.

Проведений  Харьківським дослідним інститутом технічний аудит ефективності теплопостачання населенню та розрахунку втрат КП «Креміннатеплокомуненерго» вказує на необхідність відключення котелень МДСО та Центральної, реконструкцію котельні ГПТУ, будівництво нової ділянки теплової мережі за адресою: Кремінна, пл. Красна,6, яка буде централізовано опалювати бюджетні заклади районного центру.

У зв’язку із припиненням подачі теплоносія населення, якийсь час буде працювати комісія з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення. В ході пленарного засідання позачергової сесії районної ради 13 серпня  був сформований її персональний склад з числа спеціалістів райдержадміністрації, районної та міської рад, представників громадськості, «Креміннатеплокомуненерго». Допомога буде надаватися найбільш вразливим верствам населення, які визначені за відповідними критеріями в положенні Комісії.

Також на сесії депутати прийняли рішення про припинення роботи котелень МСДО (район колишньої шахти) та центральної міської.