Прес-центр12 квітня 2018, 11:04

Розпочата робота по організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей.

Головою Кремінської райдержадміністрації підписане розпорядження від 6 квітня, яким затверджено план заходів щодо організаційного та фінансового забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей влітку цього року.
Згідно плану заходів оздоровлення юних кремінян планується у літніх мовних таборах з вивченням англійської мови, Кремінському позаміському оздоровчому закладу оздоровлення і відпочинку «Мрія», Українському дитячому центрі «Молода гвардія» на Одещині та міжнародному дитячому центрі «Артек» у Пущі-Водиці.
Перед органами влади та місцевого самоврядування ставиться завдання оздоровити та організувати відпочинок дітей, які потребують особливої уваги і підтримки. До цієї категорії відносяться сироти і позбавлені батьківського піклування, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, діти з родин, які мають статус ВПО, хлопчики і дівчатка з інвалідністю, діти із малозабезпечених і багатодітних сімей та інші. 
Також оздоровленню на пільгових умовах підлягають талановиті та обдаровані діти - переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінники навчання, лідери дитячих громадських організацій, дитячих творчих колективів та спортивних команд, діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.
На цей час в оздоровчому закладі ПЗОВ «Мрія» та літніх мовних таборах розпочинаються необхідні ремонтні та підготовчі роботи для створення належних умов функціонування закладів.