Прес-центр6 квітня 2020, 14:04

Рятувальники продовжують вживати комплексних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної інфекції на територію Кремінського району

Рятувальники продовжують вживати комплексних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної інфекції на територію Кремінського району.
Протягом минулого тижня співробітники Кремінського міськрайонного підрозділу ГУ ДСНС України у Луганській області проводили дезінфекцію місць масового скупчення людей та доріг.
Задля інформування громадян про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, Службою порятунку організоване щоденне курсування спеціального автомобілю, обладнаного гучномовним пристроєм. Автомобіль здійснює інформування населення про необхідність дотримання умов карантину та правила поведінки, аби вберегтись від зараження вірусом.
Нагадаємо, що з 6 квітня урядовим рішенням введені додаткові карантинні обмеження з метою стримування пандемії коронавірусу COVID-19.
Так, з 6 квітня забороняється відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; відвідування спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів, в т. ч. релігійних.