Прес-центр4 травня 2017, 08:05

Щиро вітаємо наших боксерів та їх тренерів з вдалим виступом на змаганнях.

Наприкінці минулого тижня у Старобільську відбувся чемпіонат Луганської області з боксу. У змаганнях взяли участь більше 100 боксерів. Кремінщину представляли вихованці тренерів відділення боксу ДЮСШ Андрія Алєксєєва, Дмитра Новікова та тренера на громадських засадах Володимира Крилова. Загалом на ці змагання вирушив «десант» із двадцяти п’яти кремінських боксерів. 
У підсумку чемпіонами та призерами чемпіонату Луганської області стали Дмитро Карпенко, Влад Давиденко, Сергій Літвін, Євген Гриценко, Давид Нефьодов, Артем Сметана, Владислав Голуб, Єгор Попович, Руслан Капінос, Альберт Савченко, Дмитро Каднік, Єгор Чернявський, Євген Безруков, Ярослав Тулін, Костянтин Кадук, Микита Березуєв. 
В цей же час наші провідні боксери - Микола Коваленко, Владислав Шпирько та Геннадій Чорнобай - з метою підготовки до всеукраїнських змагань брали участь у турнірі у м. Куп’янську (Харківська область). Микола Коваленко виграв всі свої поєдинки та став переможцем. Владислав не зумів здолати опір суперника з м. Харків та став срібним призером змагань. А вихованець відділення боксу Кремінської ДЮСШ Сергій Молчанов виборов бронзову медаль у відкритому всеукраїнському турнірі, який пройшов м. Біла Церква.