Прес-центр31 cічня 2018, 14:01

Сьогодні у Кремінній відзначили 75 – ту річницю визволення від нацистської окупації.

З нагоди 75-ї річниці визволення Кремінщини від нацистських окупантів 31 січня у районній музичній школі пройшов тематичний районний захід “Ми не були в бою, але біль той відчуваємо”.
В залі зібрались керівники району – голова райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко, представники районної ветеранської організації, навчальних закладів, організацій і установ міста.
У привітальному слові голова райдержадміністрації Наталя Чехута зауважила, що ми повинні пам’ятати ці сторінки нашої історії, шанувати надбання наших дідів. «Не можу зараз не провести паралель із сьогоденням. Україна знову захищає свою землю, знову гинуть наші захисники. Але все ж таки я сподіваюсь, що найближчим часом ми знову побачимо український прапор над Луганськом. А нашим ветеранам велика шана за ту перемогу і за відбудову нашої країни. Зі святом!» - наголосила у своїй промові Наталя Чехута.
Пам'ять загиблих у роки Другої світової війни присутні вшанували хвилиною мовчання, а після заходу поклали квіти до Меморіалу Слави загиблим у роки Другої світової війни.