Прес-центр30 травня 2019, 16:05

Створено районний оперативний штаб з підготовки до нового опалювального сезону

З метою забезпечення сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району в новому опалювальному сезоні, розпорядженням голови райдержадміністрації від 23.04.2019 року за № 336 створено районний оперативний штаб з підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років. Розпорядженням затверджено план-графік проведення засідань штабу, визначені основні заходи та їх виконавці. 
Днями в райдержадміністрації пройшло перше засідання районного оперативного штабу під керівництвом заступника голови штабу, начальника відділу ЖКГ, будівництва, інфраструктури та НС райдержадміністрації Павла Божка.
У ході засідання керівники відповідних служб доповіли про вжиті заходи та проблемні питання, які виникають під час проведення підготовчих робіт.
За інформацією відділу ЖКГ райдержадміністрації, наразі завдання з підготовки до нового опалювального сезону в цілому виконані на 18 відсотків, зокрема, по об’єктам водопровідно-каналізаційного господарства готовність до роботи в осінньо-зимовий період становить 18 %, об’єктів теплопостачання – 16 %, житлового фонду - 14 %, дорожньо-мостового господарства – 10 %. Протягом літа планується заготовити 600 т піску для виготовлення протиожеледної суміші.
Роботи з підготовки триватимуть.