Прес-центр24 вересня 2018, 14:09

Свято спорту крокує районом.

У лісовому масиві біля стадіону «Олімп» є чудові траси для пробіжок та тренувань. Вони стали результатом клопіткої роботи президента федерації легкої атлетики Луганської області, олімпійського чемпіону Віктора Бризгіна, тренерського дуету Валентина Шевчука і Олексія Томінова та їх учнів-спортсменів. Ось на цих бігових трасах і відбуваються змагання з кросу серед різних вікових груп. Школярі Кремінського району долали дистанції 500 та 1000 метрів. 
Серед юнаків та дівчат молодшої школи перемогу здобули учні 2-го класу Новокраснянської школи Варвара Ганя та Денис Якуба. Серед учнів 3-4 класів чемпіонами стали Данило Мурашкін з Новокраснянки та Анастасія Третякова з міської школи № 1. 
Серед учасників середніх та старших класах відповідно перемогли учні міської школи № 1 Карина Бадиченко і Павло Молчанов та вихованці Новокраснянского навчального закладу Ірина Титаренко і Олександр Лещенко.
Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями сектору молоді та спорту, подарунками від Луганського відділення Національного олімпійського комітету.

А минулими вихідними на Кремінщини змагалися за першість серед восьми команд навчальних закладів району юні туристи. Змагання проходили за двома класами складності. У категорії «Б», яка була більш простішою та доступнішою, з найкращим часом фінішувала команда Новомикільської школи (вчитель фізкультури В. І. Кучеров). Друге та третє місця відповідно посіли команди міських шкіл № 1 та № 3.
Серед команд, які долали смугу перешкод з самонаведенням, перемогу здобула команда міської школи № 2 (вчитель фізкультури В. Г. Бобровський). Юні туристи другої школи більш ніж на хвилину випередили своїх суперників з Новомикільскої школи, які стали володарями срібних нагород. Бронзовими призерами стала ще одна команда міської школи № 2 – команда дівчат!
Змагання були організовані та проведені відділом освіти спільно з сектором молоді та спорту райдержадміністрації. Переможці та призери були нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних рівнів.