Прес-центр10 травня 2018, 12:05

Творимо себе - творимо Україну! Кожне завтра розпочинається вже сьогодні!

З 2 по 4 травня у Пущі-Водиці під Києвом  відбувся саміт проактивних молодіжних лідерів  БУМ (Бажай, удосконалюй, мотивуй). Цей масштабний захід зібрав близько 800 учасників з усієї України!

Завдяки Мiнiстерству молоді та спорту України, Українській  академії  лідерства, Міністерству  освіти і науки України та за підтримки Програми DOBRE – організатори заходу -  проактивні підлітки мали змогу отримати актуальні знання та навички, взяти участь у заняттях й майстер-класах, послухати  промови від сьогоднішніх лідерів України.

До складу делегації  Луганської області, що відвідала саміт,  увійшла й Карина Дерев'янко, учениця НВК « Кремінська ЗОШ І-ІІІ ст.№3 –ДНЗ», яка є головою районної ради учнівського самоврядування  Кремінської районної дитячої громадської організації «Первоцвіт». Карина отримала безліч  позитивних вражень та досвід лідерської діяльності.

Програма саміту  поєднала  в собі три блоки: «Бажай», «Удосконалюй», «Мотивуй», під час яких на молодь чекали  лекції та воркшопи від провідних експертів України з освіти, бізнесу, маркетингу, громадської діяльності тощо. БУМ  надав можливість учасникам не тільки здобути нові знання, але й завести знайомства з ініціативною молоддю з інших міст та сіл задля впровадження змін як на локальному, так і на національному рівнях.

Творимо себе - творимо Україну! Кожне завтра розпочинається вже сьогодні!