Прес-центр8 листопада 2019, 14:11

У Кремінній створена ще одна громадська організація.

За ініціативи Бориса Семиволоса при сприянні Кремінського лісомисливського господарства у цьому році утворена ще одна районна громадська організація «Лошадкін дом».
«Лошадкін дом» об`єднує любителів коней, верхової їзди і кінного спорту. До організації залучена молодь віковою категорією від 12 до 21 років. Чисельний склад – понад 20 осіб.
Формалізація статусу громадського об’єднання відбулась не відразу. Спочатку була група ініціативних людей, які з нуля розпочали опікуватись «лошадками», далі були спроби знайти підтримку на обласному рівні, щоб створити філію кінного театру.
Зараз громадська організація «Лошадкін дом» є візитівкою Кремінщини. За період існування нею створений гурток верхової їзди, дитячий козачий кінний театр, організовуються кінні прогулянки, прибирання території, догляд за насадженнями, розвішування шпаківень та інше.
Окрім цієї діяльності, ГО бере участь у проведенні районних та обласних заходів, співпрацює з обласним центром фізичної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження», районними будинком дитячої творчості і запрошує всіх бажаючих до себе на гостини – в «Лошадкін дом».