Прес-центр11 липня 2019, 08:07

У поточному році працівники ПП «Владар» намолотили 8500 т пшениці.

Приватне підприємство «Владар» - одне із найсучасніших підприємств в районі, постійно використовує новітні технології з вирощування сільськогосподарських культур, має сучасний машино-тракторний парк, новітню сільськогосподарську техніку іноземного виробництва. Крім цього, «Владар» має в активах сучасне елеваторне обладнання для транспортування зерна, а саме: ЗАВ облаштований скребковим транспортером, який після очистки подає зерно безпосередньо до складу. 
У поточному році підприємство намолотило 8500 т пшениці при середній врожайності 41 ц/га. 
10 липня голова райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко відвідали це сільгосппідприємство. Керівники району поспілкувались із директором ПП Олександром Вдовиченком та відзначили кращих працівників грамотами райдержадміністрації та районної ради. Так, цьогоріч відзнаки отримали робітник зернотоку Віталій Крюков, водій Євген Курочка та механізатори Віктор Куценко і Олександр Птушка.
Голова райдержадміністрації Наталя Чехута подякувала хліборобам за професіоналізм, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу та побажала гарного врожаю і цін на продукцію.