Прес-центр27 квітня 2018, 08:04

Учні Кремінської міської школи № 1 взяли участь в обласному профорієнтаційному заході.

Днями на базі хіміко – механічного технікуму (м. Севєродонецьк) учні 8-11 класів Кремінської ЗОШ I-III ступенів № 1, а також фахівці Кремінського районного центру зайнятості взяли участь в обласному профорієнтаційному заході «Професійна палітра». 
Захід проводився з метою інформування учнів 7-11 класів про галузі підготовки, професії та спеціальності, за якими здійснюється освітня діяльність у професійно – технічних та вищих навчальних закладах, ознайомлення молоді з правилами прийому, а також з метою популяризації актуальних професій сьогодення. 
Організувала зустріч Луганська обласна служба зайнятості. На ній були присутні представники професійно – технічних та вищих навчальних закладів, міжнародні та всеукраїнські донорські організації з діючими грантовими проектами на проходження курсів з професійної освіти, учнівська молодь. 
Навчальні заклади демонстрували презентації професій, спеціальностей, проводились майстер – класи. Учні проходили психологічне тестування, яке дає можливість визначити нахили та здібності особистості до певного типу професії в т. ч. за методикою "Magellano Університет". Усі бажаючі могли отримати інформаційний матеріал - брошури, буклети.