Прес-центр12 грудня 2018, 16:12

В переддень відзначення Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС керівники району зустрілись з активом районного товариства «Союз Чорнобиль»

Наразі на території Кремінського району проживає 208 громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з яких 139 – це учасники ліквідації наслідків аварії. 
В переддень відзначення Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, інші посадовці РДА зустрілись з активом районного товариства «Союз Чорнобиль», що об’єднує категорію людей, яких зазвичай називають «чорнобильці». 
Розпочинаючи зустріч, керівники району подякували громадській організації за співпрацю, розуміння можливостей місцевих органів влади по вирішенню спектру проблем, з якими зтикаються громадяни цієї категорії. 
Далі учасники зустрічі обговорили виконання Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», а також деякі питання, що стосуються розвитку Кремінського району. 
За традицією, наприкінці зустрічі було підписано меморандум про співробітництво між Кремінською районною державною адміністрацією, районною радою та громадською організацією «Союз Чорнобиль».