Прес-центр12 вересня 2017, 16:09

В райдержадміністрації обговорили проблемні питання діяльності управління соціального захисту.

 Сьогодні в ході робочої зустрічі голови райдержадміністрації Наталі Чехути з начальником управління соцзахисту населення Кремінської РДА Юлією Коротич були обговорені поточні питання діяльності управління, а також можливості покращення процесу надання послуг в управлінні соціального захисту населення шляхом запровадження прозорих соціальних офісів. 
Нещодавно Юлія Коротич у складі робочої групи Луганської області вивчала досвід роботи "прозорих соціальних офісів" у місті Харкові. Ознайомчий візит відбувся в рамках проекту "Зміцнення громадської довіри" (UCBI II), який реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Члени робочої групи мали змогу побачити як працюють об’єднання соціальних та адміністративних послуг в одному закладі,оцінити їх мобільність і доступність.
Також в ході зустрічі начальник управління соціального захисту доповіла про стан роботи із призначення субсидій на житлово – комунальні послуги на поточну дату, організацію прийому внутрішньо переміщених осіб, ситуацію із соціальними виплатами різним категоріям громадян.