Прес-центр7 вересня 2018, 14:09

В райдержадміністрації проаналізовано стан доріг району

З початку року експлуатаційним утриманням автодоріг державного та місцевого значення Кремінського району займається філія «Кремінський райавтодор». 
Як відомо, на території Кремінського району 67,1 км доріг державного значення, 290,7 км - районного та 573,8 км комунальної власності. 
За інформацією керівника філії «Кремінський райавтодор» підприємством виконуються роботи з ямкового ремонту холодним асфальтобетоном та ямкового ремонту гарячим асфальтобетоном. 
Так, було повністю ліквідовано ямковість, а це 2200 кв. м на об’їзній дорозі районного центру. Були проведені аварійні ямкові ремонти на автошляхах в межах сіл Попівка, Пісчане, Житлівка, Стара Краснянка та м. Кремінна на 2500 кв. м., Нова Атрахань – Боровеньки, між селами Нова Астрахань та Єпіфанівкою - на 1016 кв. м, а на автошляху Греківка – Голубовка – Нова Астрахань - 1010 кв. м. 
На автошляху Т-13-02 КПП «Танюшівка» - Старобільськ – Бахмут, від кордону зі Старобільським районом та в межах с. Нова Атрахань був проведений аварійний ремонт 5000 кв. м.
Окрім цього, виконувались роботи з фарбування елементів облаштування автодоріг та штучних споруд - бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, перильного огородження, автобусних зупинок, ремонт бар’єрного огородження, покіс трав на узбіччях, планування узбіч автогрейдером, видалення чагарнику, ліквідація аварійних дерев, встановлення нових дорожніх знаків та заміна старих на нові.
Станом на 1 вересня за рахунок коштів бюджету Кремінської міської ради приватним підприємством «Агрошляхбуд» виконані роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття автодоріг комунальної власності районного центру. Взагалі, на виконання зазначених робіт використано 1 202578,08 грн., загальна площа виконаних робіт – 4289 кв. м. Роботи проведені по Лиманській, Центральній, Полнова, Титова, Шевченка, Слобожанській, Джерельній, Мічуріна, Банковій, а також площі Кооперативній та провулках Спортивному і Підвільшанському.
Також за кошти Кремінської міської ради проведено капітальний ремонт автодороги по вул. Підвільшанській, відремонтовано 2230 кв. м на суму 1430551,25 грн.
Наразі ремонтні роботи на об’єктах дорожньої інфраструктури будуть тривати згідно планових завдань.