Прес-центр5 лютого 2018, 14:02

В районі пройшла конференція трудового колективу медиків

5 лютого у залі засідань комунальної установи «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» пройшла конференція трудового колективу Центру, на яку була запрошена заступник голови Кремінської районної державної адміністрації Лариса Махура. 
На розгляд трудового колективу було винесено звіт адміністрації та профспілкового комітету закладу щодо виконання колективного договору за 2017 рік. За результатом проведеної конференції звіт трудовим колективом було затверджено. Заступник голови райдержадміністрації висловила вдячність колективу за згуртовану роботу по виконанню функціональних обов’язків.
Нагадаємо, що у квітні 2018 року почнеться кампанія “Лікар для кожної сім’ї”. Лікарі первинної ланки, якою є Центр, підписуватимуть декларації з пацієнтами. За кожного пацієнта лікар отримуватиме фінансування. Перехідний період на нову систему фінансування буде тривати до 2020 року. На перехідний період будуть залишені обидві системи фінансування — і прямі виплати “за пацієнтом” від Національної служби здоров’я України (НСЗУ), і фінансування через механізм субвенції.