Прес-центр11 cічня 2019, 11:01

В районі пройшов Різдвяний турнір з футзалу.

Під час зимових канікул школярі району мали змогу провести шкільні турніри та змагання. А збірні навчальних закладів взяли участь у районному Різдвяному турнірі з футзалу. 
Ось його підсумки. 
Серед команд учнів 2004 р. н. та молодше перемогу здобула команда Варварівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, яка у фінальному матчі здолала команду школи-гімназії із рахунком 3:0. З таким же рахунком у матчі за третє місце команда ЗОШ№2 перемогла ровесників з ЗОШ№1.
Серед команд гравців 2001 р. н. та молодше групові турніри впевнено подолали команди ЗОШ№3, ЗОШ№1, школи-гімназії та Кудряшівської школи. За вихід до головного матчу турніру команда з «Шахти» перемогла «Супутник», а школа-гімназія за додатковим показником виграла у кудряшівських футболістів. У фінальній зустрічі команда ЗОШ№1 впевнено перемогла гімназистів та стала чемпіоном району. У матчі за третє місце у драматичній грі команда ЗОШ№3 виграла у команди Кудряшівської ЗОШ із рахунком 3:2.
За підсумками виступів у двох вікових групах (ІІ місце серед 2004 р. н. та ІІ місце серед 2001 р. н.) кращим футбольним закладом стала школа-гімназія, яка і отримала головний приз Різдвяного турніру з футзалу.

За інформацією сектору молоді та спорту райдержадміністрації