Прес-центр4 жовтня 2019, 15:10

В районі вшановували освітян.

Урочистим зібранням у районному будинку культури розпочався привітальний марафон.
У першу неділю жовтня професійне свято відзначають працівники освіти. Але за багаторічною традицією, святкування розпочинаються ще з п'ятниці.
В урочистостях, які відбулись сьогодні у районному будинку культури, взяли участь в. о. голови райдержадміністрації Лариса Махура, голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко, колективи навчальних закладів району, численні гості, громадськість.
За традицією, керівники району привітали освітян та нагородили кращих представників сфери.
Цьогоріч, директор міської школи №2 Микола Новицький та директор міської школи № 1 Людмила Одіяненко були нагороджені нагрудним знаком «Василь Сухомлинський».
Також кращі освітяни отримали грамоти і подяки від численних організацій та установ – Національної академії наук України, Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації, Кремінської райдержадміністрації та районної ради, відділів освіти та культури райдержадміністрації, Кремінської міської ради та районної організації профспілки працівників освіти і науки України.
Після урочистої частини творчі вітання освітянам подарували аматори районного будинку культури, театральна студія "КЛАС" та викладачі районної дитячої музичної школи.