Прес-центр14 жовтня 2017, 08:10

В районному будинку культури відбулось урочисте зібрання до Дня захисника України

«Ми всі – захисники України, незалежно від віку чи статі. Проте, вшановуючи захисників незалежності нашої країни, ми в першу чергу повинні сказати слова глибокої вдячності військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії, співробітникам правоохоронних органів та рятувальникам. Сьогодні зранку ми відвідали могили наших чотирьох хлопців, які віддали своє молоде життя в ході проведення АТО. Віддали його за кожного з нас окремо, і за всіх разом За те, щоб сьогодні ми сиділи у цій затишній залі, а небо над Кремінщиною було мирним. Слава нашим Героям! Слава усім захисникам України», - сказала в ході проведення урочистого зібрання до Дня захисника України голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута. 
Спільно із головою районної ради вони привітали присутніх військовослужбовців ЗСУ, співробітників правоохоронних органів, військового комісаріату, вихованців закладів освіти районного та обласного підпорядкування, громадськість міста і району, а також вручили відзнаки захисникам України. 
До святкових привітань приєднався колектив районного будинку культури та вихованці обласного ліцею «Кадетський корпус імені Героїв «Молодої гвардії». 
По завершенню урочистого заходу керівники району спільно із громадськістю та військовослужбовцями поклали квіти до Меморіалу кремінянам, загиблим у роки Другої світової війни, та до пам’ятного знаку в Алеї Пам’яті Героїв України.