Прес-центр17 липня 2019, 15:07

Вчора голова райдержадміністрації Наталя Чехута привітала з професійним святом працюючих бухгалтерів, а також тих, хто на заслуженому відпочинку.

Бухгалтери сьогодні потрібні на будь-якому, навіть, найменшому підприємстві, в будь-якій фірмі і організації, в установах різного типу.
Саме чітка і грамотна робота бухгалтера може бути запорукою успішної і налагодженої діяльності не тільки окремого підприємства, але і всієї економіки країни.
Вчора голова райдержадміністрації Наталя Чехута привітала з професійним святом працюючих бухгалтерів, а також тих, хто на заслуженому відпочинку.
В ході свого робочого візиту до села Невське Наталя Чехута привітала бухгалтерів сільської ради та підприємств, які діють на території громади. 
Крім того, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовідданість у роботі грамотами райдержадміністрації та районної ради були відзначені бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Наталя Грудняк, головний бухгалтер районної організації Всеукраїнського фізкультурно - спортивного товариства «Колос» Зінаїда Довбня, головні бухгалтери Червонопопівської сільської ради Світлана Зьома, Боровенської сільської ради Світлана Мірошниченко та Новоастраханської сільської ради Наталія Шевченко.
Саме цього дня відзначала свій 65-річний ювілей колишній головний бухгалтер фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Поліжаєва. Вона відпрацювала в цій сфері з 1979 по 2002 рік. Із подвійним святом ювілярку особисто привітала голова райдержадміністрації Наталя Чехута.