Прес-центр30 травня 2017, 15:05

Вчора в райдержадміністрації пройшов Форум місцевого розвитку Кремінського району

Форум пройшов за участі радника з примирення та соціальної злагоди ПРООН Проекту «Відновлення управління та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні» в Луганській області Ганни Борової, координатора Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ» в Луганській області Дмитра Курочки, фахівця з мобілізації Еміля Назаровича, представників громадських організацій Кремінського району, керівників територіальних громад, а також першого заступника голови РДА Романа Мар’ясова та заступника голови районної ради Бориса Руденка. 
На Форумі виступили заступник Кремінського міського голови Наталія Макогон, яка розповіла про співпрацю з міжнародними організаціями, виконавчий директор ГО «Наша громада» Світлана Загоруй, голова Кремінської бізнес асоціації Андрій Сімонов та Макіївський сільський голова Микола Любий. Останній прозвітував про реалізацію проекту «Інноваційні енергоефективні заходи для вуличного освітлення в с. Макіївка. Модернізація шляхом встановлення автономного вуличного освітлення із сонячними панелями (сонячна енергія)».
Після доповідей присутні обговорили стан співробітництва ПРООН із Кремінським районом, подані на конкурс для подальшого фінансування заявки та інше.