Прес-центр19 квітня 2019, 13:04

Відбулись урочисті проводи призовників весняного призову на строкову службу до лав Збройних Сил України

Згідно ст. 65 Конституції України та ст. 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком українців.
Двічі на рік у всіх областях України проводиться набір на строкову військову службу, в рамках якої в армію забирають тисячі українців. 
Сьогодні у залі Кремінської дитячої музичної школи відбулись урочисті проводи призовників весняного призову на строкову службу до лав Збройних Сил України. 
В цей весняний день в залі зібрались родичі, друзі і просто земляки тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед хлопцями виступили голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, військовий комісар Рубіжансько - Кремінського військового об’єднаного комісаріату Олег Лазаренко, які побажали юнакам з честю виконати почесний обов’язок громадянина України та змужнілими і здоровими повернутися додому. Керівники району вручили хлопцям подарунки.
Із напутніми словами благословення на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя до призовників звернувся клірик Кремінського Свято - Сергіївського чоловічого монастиря ієромонах Іоанн Сердюк. 
До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися і солісти районного будинку культури.