Прес-центр31 травня 2017, 16:05

Відбулось перше засідання районного оперативного штабу з підготовки до нового опалювального сезону

З метою забезпечення сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району в новому опалювальному сезоні, розпорядженням голови райдержадміністрації створено районний  оперативний штаб з підготовки до опалювального сезону та визначені основні заходи з підготовки до опалювального сезону як об’єктів соціальної сфери, так і підприємств житлово-комунального господарства.

Сьогодні в райдержадміністрації відбулось перше засідання районного  оперативного штабу з підготовки житлово-комунального господарства  та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи у опалювальному сезоні 2017-2018 років. Його провів перший заступник  голови райдержадміністрації  Роман Мар’ясов.

У ході засідання керівники відповідних служб доповіли про вжиті заходи з підготовки до нового опалювального сезону та проблемні питання, які виникають під час проведення підготовчих робіт.

         Наразі, станом на 01.06.2017 р.  роботи з підготовки об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період виконані на 15 %,  теплопостачання – 16 %, житлового фонду -  12 %, дорожньо-мостового господарства – 10 %. Планується заготовити  протягом літа 500 т піску для виготовлення протиожеледної суміші. Роботи з підготовки продовжуються.