Прес-центр23 травня 2019, 15:05

Відкритий обласний фестиваль «Луганщина – це Україна!» та фестиваль дитячої творчості «Моя мирна Луганщина» пройдуть на Кремінщині.

Як вже повідомлялось раніше, урочистості до Дня утворення Луганської області пройдуть цього року 1 червня у Кремінній. 
Культурно – мистецька програма буде включати фестивалі «Луганщина – це Україна!» та «Моя мирна Луганщина». 
З 10 – ї години ранку розпочнеться дитяча програма, яка включатиме роботу тематичних локацій, виставку дитячих творчих робіт, концертну програму, свято фарб Холі і денну дискотеку для дітей. 
О 18 – й годині театралізований пролог та урочиста церемонія відкриття розпочнуть другу частину урочистостей, а саме: нагородження переможців обласного огляду – конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості «Луганщина – світанок України!», виступи аматорських колективів Луганщини, концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії та концерт професійних артистів. 
Користуючись нагодою, голова райдержадміністрації Наталя Чехута запросила депутатів, які сьогодні брали участь у засіданні позачергової сесії районної ради, відвідати свято, а також підкреслила, що проведення обласних заходів у районному центрі – це висока відповідальність для території в організаційному плані.