Прес-центр19 грудня 2019, 11:12

Впродовж грудня на базі будинку дитячої творчості проходила благодійна новорічна виставка «Новорічна композиція».

Основною метою проведення виставки є формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічно-різдвяних композицій та розвиток волонтерства.
Усього на виставку – конкурс надійшло 149 творчих робіт yчнiв з 16 загальноосвітніх закладів району та гуртків будинку дитячої творчості.
Роботи були представлені у номінаціях: стилізована ялинка, композиція, новорічний вінок, подарунок, картина чи колаж, букет, сюжетна композиція.
Автори експонатів продемонстрували різноманіття технік та креатив. Роботи виконані з паперу, тканини, ниток, дерева, тіста, пластиліну, ялинкових гілок, пластикових пляшок, фетру, стаканчиків, фоамірану та інших матеріалів у різноманітних техніках: пап’є-маше, квілінг, витинанка, вишивка, флористика, пропильна різьба по дереву, оригамі, вироби з бісеру, малі скульптурні форми, аплікація, в’язання, текстильна пластика, солоне тісто.
16 кращих робіт передано до експозиції обласної новорічної виставки. Частину поробок в якості подарунків до Дня Святого Миколая відправлено в заклади інклюзивної освіти, школи-інтернати та воїнам –учасникам ООС.