Прес-центр19 грудня 2019, 15:12

Вже традиційним стала участь кремiнських дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу або перебувають під опікою, в обласних заходах з нагоди святкування Дня Святого Миколая.

Святковий захід відбувся в залі Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру і розпочався з привітання від очільника області – голови Луганської обласної державної адміністрації Сергія Гайдая.
Маленькі мешканці області переглянули святкову казку та отримали солодкі подарунки від служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації.
Серед діточок, що були у залі, 25 – з Кремінського району.
На сьогоднішній день на обліку служби у справах дітей Кремінської райдержадміністрації перебуває 116 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, з яких 83 дитини влаштовані під опіку/піклування, 117 перебувають у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.
У районі функціонує 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 4 дітей та 2 дитячих будинку сімейного типу, в яких виховуються 11 дітей.