Прес-центр10 лютого 2020, 15:02

З робочим візитом район відвідала заступник голови обласної адміністрації Катерина Безгинська.

10 лютого у Кремінській районній державній адміністрації посадовець поспілкувалась із керівниками району, окремими начальниками структурних підрозділів РДА.
Зокрема, голова районної ради Володимир Прокопенко порушив питання ремонту корпусів комунальної установи «Позаміський заклад відпочинку та оздоровлення «Мрія».
Юлія Коротич, начальник управління соціального захисту населення, вкотре ініціювала розгляд на обласному рівні можливості передачі будівлі Кремінського районного центру зайнятості з державної в комунальну власність Кремінського району з метою створення «Прозорого офісу» управління соціального захисту населення.
Директор Кремінського територіального центру соціального обслуговування Тетяна Коткіна звернулась до заступника голови ОДА за допомогою у забезпеченні засобами гігієни та реабілітації осіб похилого віку – підопічних центру.
Спільно із начальником відділу культури Інною Боярською Катерина Безгинська обговорила можливості виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту Кремінського краєзнавчого музею. Наразі проблема полягає в тому, що вартість розробки ПКД для музею, як для пам’ятки архітектури, в рази більше, аніж така ж документація для звичайної будівлі.
Микола Новицький, директор ЗОШ № 2, звернувся до заступника голови обласної адміністрації щодо фінансування поїздки команди Кремінської ЗОШ № 2, як переможців обласного етапу змагань Coolgams,, для участі у Всеукраїнських змаганнях.