Прес-центр26 травня 2020, 11:05

За участі голови райдержадміністрації Олега Клименчукова пройшло засідання районної комісії ТЕБ та НС

За участі голови райдержадміністрації Олега Клименчукова пройшло  засідання районної комісії ТЕБ та НС. 

Як відомо, рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 23.05.2020 № 17  запроваджено послаблення протиепідемічних заходів на території Луганської області, а саме: починаючи з 25.05.2020 дозволяється  відвідування закладів дошкільної освіти та здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним  транспортом у міському, приміському, міжміському внутрішьообласному сполученні.

У зв’язку із цим районна комісія прийняла своє рішення, яким надається дозвіл на відвідування   закладів   дошкільної освіти. Слід зазначити, що робота закладів дошкільної освіти має бути ропочата  по мірі готовності та за умови жорсткого дотримання усіх правил протиепідемічних заходів.

Крім того,  дозволено   регулярні та  нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському сполучені за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Далі на комісії було розглянуто питання щодо посилення пожежної безпеки в період збирання, зберігання та переробки врожаю, запобігання (протидії) масовим пожежам сільгоспугідь у літній період  2020 році.

Андрій  Павлов, начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС  України   у  Луганській   області, довів до відома членів комісії рекомендований перелік заходів, необхідних для недопущення матеріальних втрат зернових і грубих кормів через пожежі та інші надзвичайні ситуації у місцях збирання, зберігання та переробки врожаю у 2020 році.

План заходів було затверджено.