Прес-центр2 лютого 2018, 09:02

Запрошуємо шанувальників футболу підтримати своїх улюбленців

До Дня визволення Кремінщини стартував відкритий Кубок Кремінського району серед команд колективів фізичної культури, підприємств та установ, організацій та аматорських команд. Змагання організовані Кремінською районною державною адміністрацією та Кремінською районною радою і зібрали найкращі команди району та найближчих міст: 16 команд-учасниць, які згідно жереба розподілені у 4 групи. За підсумками групових турнірів кращі 8 команд виборюватимуть почесний трофей.

В перший день змагань у групі «А» перепустки до наступного раунду змагань вибороли команда «Шахта» та «Козачок», які за додатковими показниками обійшли команду Червонопопівки та обіграли новомикільчан.

У групі «В»  боротьба за вихід точилась серед трьох команд. Цю групу можна назвати «групою смерті», бо в ній зібралися команди переможці та призери районних чемпіонатів минулого року. І ось третьою зайвою командою лишилася команда села Кудряшівка, яка так і не змогла протистояти ветеранам з «Владару» та «Дружби».

Турнір триває, фінальні змагання відбудуться 10 лютого 2018 року. Запрошуємо шанувальників футболу підтримати своїх улюбленців.