Прес-центр23 травня 2018, 16:05

Засідання районної комісії з питань техногенної екологічної безпеки та НС пройшло в адміністрації.

Засідання районної комісії з питань техногенної екологічної безпеки та НС пройшло в адміністрації. 
Нещодавно до Кремінської міської ради надійшло повідомлення про від’єднання Кремінського ВУВКГ від мереж електропостачання ТОВ «ЛЕО» через наявну заборгованість комунального підприємства за спожиту електрику. 
У зв’язку із цим в райдержадміністрації пройшло термінове засідання районної надзвичайної комісії під головуванням першого заступника, в. о. голови РДА Володимира Позняка. 
Зрозуміло, що відключення від електропостачання КП «Кремінське ВУВКГ» призведе до припинення водопостачання населенню Кремінної та погіршення санітарно – епідеміологічного стану, а також викиду стічних каналізаційних вод до р. Красна. 
Присутні на засіданні представники міської ради, водоканалу запевнили, що поточні платежі підприємство здійснює регулярно, причиною повідомлення про відключення є заборгованість минулих років. 
За результатами доповіді з даного питання та її обговорення комісія вирішила все ж таки рекомендувати Кремінському РЕМ ТОВ «ЛЕО» забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів водопровідно – каналізаційного господарства як об’єкту життєзабезпечення. 
Разом із тим Кремінському міському голові доручено вжити заходів на випадок припинення водопостачання. 
Ситуація стабільно продовжує лишатись на контролі РДА та міської ради.